Skal du holde børnefødselsdag – prøv noget andet med en ballonmand

Lige meget hvilken alder du har, eller hvilken alder dit barn har, så er der bare noget helt specielt ved ballondyr, alle de former de kan komme i, alle de farver de kan sættes sammen af, og så den fornemmelse du får ved at røre ved ballonerne.

Hvis du vælger en ballonmand til din eller dit barns fødselsdag, så er alle tilstedeværende sikret deres helt eget ballondyr.

Det lyder måske meget simpelt med en ballonmand til en fødselsdag, men han skal kunne andet og mere end at lave figurer ud af balloner, han skal nemlig være noget for alle gæsterne, sørge for de alle får underholdning, og efterlade dem med en oplevelse de kan tale om længe efter.

Mere end simpel underholdning

Med en ballonmand får du mere end underholdning, han skal nemlig kunne håndtere ungerne, lige så godt som han håndterer ballonerne, og på den måde både skabe en oplevelse og fastholde opmærksomheden.

Ud over selve kunsterne med ballonerne, der i sig selv er nok til underholdning i lang tid, så kan I faktisk også få en ansigtsmaler ud.

Det behøver ikke være en børnefødselsdag

Der er ikke nogen der siger at en ballonmand kun kan bruges til en børnefødselsdag, det kan nemlig sagtens ske at en ballonmand kan hyres til og dukke op og lave underholdning ved et firmaarrangement, hvor I både får den sjove oplevelse og kommer tættere på hinanden i samme omgang.

Det kan være I skal holde en sommerfest, en julefrokost, eller bare en fredagsbar, hvor der skal ske noget ekstra, og hvor I skal underholdes, hvorfor ikke lave en ballonworkshop med kollegerne?

Og det er sådan, at uanset hvilket arrangement du ønsker at booke en ballonmand til, så kan du fra starten få at vide, hvad det koster. Der er ingen hemmelige priser eller gebyrer – det hele står og falder med, hvor mange I er, hvad I ønsker jer der skal være til arrangementet, og hvor mange I er – herefter beregnes prisen, og I får et meget præcist tilbud.

Kommentarer lukket til Skal du holde børnefødselsdag – prøv noget andet med en ballonmand