Børnekuffert på hjul. Så kan børn selv pakke deres feriekuffert

Børnekuffert i super kvalitet fra Trunki. Kufferten fra Trunki er fremstillet i hård og slagfast plast, så den kan tåle at blive transporteret. Det er en perfekte rejseven for dit barn og den er godkendt som håndbagage, så med en Trunki børnekuffert kan dit barn have sine ynglingsting ved sig på hele rejsen. Den har en elastisk indvendig, som sikrer at tingenen bliver holdt på plads. Kufferten har også en lås og alle kanter er sikret, så de små fingre ikke kommer i klemme. Kufferten er også udstyret med ekstra brede hjul, så den ikke vælter når barnet kører med den eller bliver trukket på den. Alt i alt en rigtig solid kuffert, der fungerer perfekt, som barnets første rejsekuffert. Velegnet til børn fra 3 til 6 år.  Denne sjove Trunki kuffert

Findes lige nu i 12 forskellige modeller, så der er noget for enhver smag. Modellerne hedder: Frida Cow – ko, Terrance, Tipu – Tiger –  Lady Bug – mariehøne, Freddie – brandbil –  Dino Rex, Trixie, Penoelope – princess, , Gruffalo og police, der kommer som regel et par nye modeller en gang om året.

Alle Trunki børnekuffeter har 5 år`s garanti.

Kufferten fra Trunki er meget mere end bare en kuffert til børn, den er også designet til børn i mange jove modeller o farver, alle med et unik udtryk.

Den kan også bruges til at transportere dit barn, når de efter en lang gåtur bliver trætte i benene og gerne vil have et hvil, sæt den medfølgende rem fast på kufferten, sæt barnet på sin trunki og træk afsted med både kuffert og barn, så bliver du fri for at bære dit barn og få ondt i ryggen eller går h*n hen og bliver trætte af at stå i kø i f.eks lufthavnen kan de sætte sig på kufferten og tage et velfortjent hvil.

Mine børnebørn bruger kufferten som legetøj når den ikke er i brug, de trækker f.eks rundt med den som en hund eller elefant og nyder at lægge deres legetøj i den og trække rundt med det.

Vejer 1,7 kg og så kan kufferten trods sin størrelse rumme hele 18 liter.

Størrelsen på kufferten er:  L46 x B20 x H31 cm

Du kan finde, se og købe en smart trunki her

Kommentarer lukket til Børnekuffert på hjul. Så kan børn selv pakke deres feriekuffert