Køb en juniorseng husseng til børneværelset

Dit barn har nået den alder, hvor han eller hun skal ud af tremmesengen og skal flytte over i sin egen ”rigtige” seng. Nu melder spørgsmålet sig så, hvilken type børneseng I skal købe til børneværelset. For det skal da være en rigtig børneseng i stedet for en voksenseng, skal det ikke?

 

Der er rigtig mange muligheder for at købe gode, robuste og stabile børnesenge og juniorsenge på markedet. Du kan altid få inspiration til jeres kommende børneseng ved at søge på internettet først. Her kan du få et godt overblik over alle de forskellige typer af juniorsenge til børneværelset!

 

Overvej at købe en juniorseng husseng til børneværelset

En juniorseng husseng passer rigtigt godt ind i børneværelset, uanset om du har en lille dreng eller pige. En juniorseng husseng er ikke kun det sted, hvor dit barn sover, men også et sted hvor dit barn kan lege og glemme omverdenen for en stund. Når dit barn er blevet træt af sin leg, kan han eller hun tage en lille lur i sit helt eget ”hus”!

 

Hussengene kommer i mange forskellige former og designs. Nogle af disse juniorsenge er endda designet således, at de ligner små eventyrslotte! Andre hussenge er formet som almindelige huse med små tag på, og så ligger dit barn inde i midten og sover.

 

Når det er sagt, så er det de færreste juniorseng hussenge, som har et hårdt tag af træ eller lignende ovenover barnet. Det vigtigste er jo trods alt barnets sikkerhed, og at du som mor eller far altid kan komme til barnet i sengen, hvis der er behov for det. Her går det altså bare ikke med et hårdt tag, som ikke kan tages af! Mange ”tage” er således kun sengens rammer, som er formet som en huskvist, og så kan man, hvis man ønsker, hænge et lagen over, som kan gøre det ud for et tag og samtidig skabe hygge i børneværelset og i juniorsengen.

 

Du kan læse mere om juniorseng hussenge ved at følge linket.

 

Der også mange andre typer af juniorsenge på markedet

Hvis du ikke er interesseret i en juniorseng husseng, så kan du heldigvis finde mange andre forskellige designs. Der er således børnesenge, der er designet som biler og slotte, og der er juniorsenge, som er enten halvhøje eller høje.

 

Eksempler på de sidste to typer af senge er, når sengen er hævet over gulvet, og dit barn skal op ad en lille stige for at komme helt op i sengen. Høje og halvhøje juniorsenge har den charme, at de kommer med et lille rum nedenunder selve sengen, som dit barn kan bruge til at lege hule i.

 

Samtidig synes mange børn også, at det er spændende at skulle op ad en lille stige for at komme op i sengen, hvor udsynet over børneværelset er anderledes og derfor spændende.

 

 

Kommentarer lukket til Køb en juniorseng husseng til børneværelset