Hvad er værd at vide om væghængte pusleborde?

 

 

Pusleborde til bleskiftning er helt nødvendige møbler i ethvert hjem, der har små børn. At vælge det rigtige puslebord er en vigtig opgave, da investeringen i puslebordet ikke blot skal give babyen sikkerhed og komfort, men også forældrene!

 

Således er sikkerheden og funktionaliteten ved puslebordet de vigtigste ting at overveje. Men ikke nok med det, så skal man som forældre også sikre sig, at puslebordet lever op til resten af hjemmets indretning samt, at der overhovedet er plads til det i hjemmet!

 

Heldigvis kan købet af et væghængt eller vægmonteret puslebord ofte hjælpe, da væghængte pusleborde både kombinerer sikkerhed, funktionalitet og komfort, men samtidig ikke optager meget plads i hjemmet.

 

Hvad er et væghængt puslebord lige?

Det vægmonterede puslebord er lige præcis det – et puslebord, som er sat fast til væggen! Det er således karakteristisk ved dets unikke foldeegenskab. Puslebordet foldes op mod væggen, når det ikke bruges og foldes så ned igen, når du skal bruge det og skifte ble på baby. De fungerer således som en praktisk vægmonteret plade med en pude, hvor du kan skifte ble på dit barn.

 

Et vægmonteret puslebord kan hjælpe dig med at skåne din ryg, muskler og led, så du nemt kan skifte ble på dit barn, let og hurtigt. Som alle forældre ved, så at det rutinemæssige arbejde i at skifte ble på baby og passe baby som spæd ret så udmattende. Faktisk skal de fleste babyer have skiftet ble 6-8 gange om dagen i deres tre første år!

 

Vægmonterede pusleborde kommer i designs, som er både lodrette eller vandrette og forskellige designs, som kan være både ovale eller firkantede. Du kan finde god inspiration til forskellige vægmonterede pusleborde lige her.

 

Typisk er de vægmonterede pusleborde også udstyret med fjedre, magneter og låsestænger, der forhindrer puslebordets pusleplade i at falde ned af sig selv. Nogle modeller har endda sikkerhedsseler, der kan forhindrer barnet i at falde af.

 

En anden ting at kigge efter er, om det vægmonterede puslebord kommer med indbygget hyldeplads til at have babys pusleudstyr stående på. Dette gør bleskiftningen væsentligt nemmere!

 

Har du brug for et puslebord?

Nogle forældre tror, ​​at de kan undvære et puslebord, da det ikke er et væsentligt møbel, som kan bruges senere hen, når baby ikke bruger ble længere.

 

Man kan let tro, at man bare kan lægge baby på et tæppe på gulvet eller på sengen og så skifte ble. Det kan man faktisk også, og det er der flere, der gør! Men hvis man spurgte dem ad, om ikke det ville være meget mere behageligt og afhjælpe rygsmerter ved at skifte ble på et puslebord, så ville de fleste være enige om, at de nok skulle have købt et puslebord alligevel!

 

I hjem med begrænset plads er det særligt, at det væghængte puslebord kommer til sin ret. Det bedste sted at hænge det op er inde i badeværelset eller på børneværelset. Husk dog på, at hvis du vælger at stille puslebordet op inde på badeværelset, så bør puslebordet være godkendt til brug i vådrum.

 

Kommentarer lukket til Hvad er værd at vide om væghængte pusleborde?