Sådan slapper du af med dit barn

Du kender sikkert godt til den følelse, når man har en masse små dagligdags opgaver, som man skal have lavet i løbet af dagen. Opvaskemaskinen skal tømmes, vasketøjet skal lægges sammen, hvis man har en hund, skal man gå en tur med den, og så har man selvfølgelig også sit arbejde, som man skal passe. Når man har så meget, der skal klares, kan man godt glemme at give sig selv lov til at slappe af og bare hygge sig med familien.

Giv dig selv og dit barn lov til at tage en pause fra hverdagens tumult

Ligesom voksne godt kan føle sig overvældede, kan børn også sagtens have det på denne måde. Derfor kan det være en god idé at tage en pause fra alle de dagligdags opgaver en gang imellem og sætte sig sammen med barnet og lave nogle hyggelige familieaktiviteter sammen. Udover at det selvfølgelig er hyggeligt at bruge noget kvalitetstid sammen med sit barn, kan det, at man laver nogle hyggelige aktiviteter sammen, også lære barnet, hvordan man kan falde ned på jorden igen og slappe af, hvis man har mange tanker kørende i hovedet.

Forslag til, hvad I kan lave

Der er rigtig mange ting, I kan lave sammen for at slappe af. I kan for eksempel sætte jer ned i sofaen og se en film sammen, I kan gå en tur, hvis der er godt vejr, eller I kan prøve at spille eller at lægge en kabale sammen! Alle disse forslag er rigtig gode metoder til at kunne slappe af og bare hygge sig med hinanden, imens man tilbringer noget kvalitetstid sammen.

Læg en 7 kabale sammen

Det kan især være hyggeligt at lære dit barn at lægge en 7 kabale sammen med dig, da det er en aktivitet, som man både kan hjælpe hinanden med, men som man også kan hygge sig med at lave selv. Der findes mange forskellige slags kabaler, men en af de mest kendte er nok den, der er bedre kendt som 7 kabale.

Det er hurtigt at lære reglerne

Når det er første gang, man skal spille 7 kabale, kan det godt virke lidt uoverskueligt, men det er faktisk slet ikke så svært at lære reglerne! Hvis du gerne vil kunne spille 7 kabale sammen med dit barn, kan du læse om reglerne til 7kabale på denne side, og hvis ikke I har et sæt kort, så fortvivl ikke! I kan nemlig lægge kabalen online på siden, helt gratis!

Har du fået idéer til, hvad I kan lave sammen?

Det kan være godt at holde en pause fra sine opgaver på et tidspunkt af dagen og bare give sig selv lov til at slappe af sammen med familien. Tag et kig på siden, så I kan prøve at lægge en kabale sammen!

Kommentarer lukket til Sådan slapper du af med dit barn