Køb brugt babytøj og brugt børnetøj online

Vi kender alle sammen at det kan være utrolig dyrt at købe nyt babytøj eller børnetøj til ungerne en gang om måneden, hvis det skal være nyt børnetøj fra butikkerne. Isæt hvis man har nogle helt små børn, så skal der næsten skiftes størrelse et par gange om måneden og så begynder det at blive en dyr fornøjelse. Men det behøver det ikke være, hvis du køber brugt babytøj eller brugt børnetøj fra littlerecycle.dk, kan du typisk spare helt op til 70% i forhold til ny pris. Det kan du fordi tøjet er brugt et par få gange, men du kan også være heldig at finde babytøj eller børnetøj hos os, som aldrig har været brugt og du kan endda stadig spare helt op til 70% på prisen. Når du handler brugt babytøj eller brugt børnetøj så sparer du mange penge, som selvfølgelig er en rigtig god bonus. Men du gør også en kæmpe forskel for miljøet, en af de helt store miljøsyndere er nemlig den store tøj produktion, man har lavet nogle beregninger der siger at der bliver ca udledt 15 kg co2 for hvert kilo tøj der bliver produceret. Hvis man så ganger det op med hvor meget tøj der bliver produceret rundt i verden om året, så er det utrolig meget co2 der bliver udledt. Det skal vi gøre noget ved for at kunne give vores børn et godt liv her på vores kære planet, og det kan vi kun gøre på en måde og det er ved at købe og sælge brugt babytøj og brugt børnetøj.

Mange forældre bliver skræmt når de hører ordet “brugt børnetøj” de tænker med det samme at det er noget tøj med pletter og huller over det hele og det skal deres børn ikke gå i. Men det er altså ikke tilfældet, hos os laver vi regelmæssigt kvalitets tjek på vores sælgers babytøj og børnetøj, så vi altid kan overholde en vis standart på børnetøjet. Skulle det ske at du har en dårlig oplevelse med noget babytøj eller børnetøj du har købt hos os, så skal du ikke være nervøs, vi beholder nemlig sælgers penge indtil dine 14 dages returret er over, så du altid har mulighed for at returnere din ordre, hvis tøjet ikke er som beskrevet eller hvis sælger måske slet ikke har sendt pakken.

 

Du kan lige nu finde mere end +2000 forskellige styles indenfor babytøj og børnetøj fra mange kendte mærker som adidas, hummel, poco piano, puma, wheat og mange flere. Ja du kan faktisk finde babytøj og børnetøj fra mere end 300 forskellige mærker lige nu og der kommer flere til daglig, så vi tør godt garantere dig at vi har noget babytøj eller børnetøj som vil passe dit barn eller dine børn.

 

Se hele vores store udvalg her.

Kommentarer lukket til Køb brugt babytøj og brugt børnetøj online