Hvilken stofble skal jeg vælge?

Venter I en lille ny eller har I lige budt den lille velkommen hjem? Uanset hvad så vil I hurtigt finde ud af, hvor stort et behov der er for stofbleer. Der er mange ting man som kommende eller nybagte forældre har brug for, men det er langt de fleste, der reelt får det hele hjem før baby kommer.

I denne artikel kan I blive lidt klogere på, hvad I kan bruge stofbleer til, hvorfor de er så vigtige og hvilke der ville være bedst at købe.

Hvad bruger man en stofble til?

Hvad skal man overhovedet bruge stofbleer til? Mange førstegangsforældre kender ikke til, hvor vigtige bleerne er og heller ikke hvorfor de er det. Stofbleer bliver brugt til mange små ting i hverdagen med de små, de kan både bruges til når sundhedsplejersken kommer på besøg og den lille skal vejes. De bruges også når der ammes, som sutteklud og mange andre relevante formål I tids nok skal blive introduceret for.

I og med at stofbleer har så mange formål, så er det også vigtigt at vælge den helt rigtige.

Hvor finder man den rigtige stofble?

Hvad er så den helt rigtige stofble? Markedet er udvidet og der er kommet så stort et udvalg at du uden tvivl vil kunne finde de stofbleer der matcher dig, din baby, jeres behov og økonomi. En god idé ville være at købe forskellige bleer til de forskellige formål, så dem du bruger til for eksempel bleskift ikke bliver brugt som sutteklud bagefter.

En god idé til de stofbleer som bliver brugt som skifteunderlag er klart at du vælger nogle der er store i størrelsen og hvide. Det lyder måske åndssvagt at lave en af de mest beskidte “opgaver” med en hvid ble, men fordelen er at de så kan kogevaskes.

Der findes stofbleer i mange forskellige størrelser og farver og i mange forskellige prisklasser. Hvis stofbleen skal bruges som sutteklud eller til at lave skygge i barnevognen, så kan du med fordel købe stofbleer med mønstre eller i den farve du synes. På den måde gør du det også nemmere for dig selv at skelne mellem, hvilke bleer der skal bruges til de forskellige formål.

Skal du købe stofbleer, så vil du uden tvivl kunne finde dem online. Udvalget er så stort at du vil kunne finde en ble der vil matche dit og din babys behov.

 

Kommentarer lukket til Hvilken stofble skal jeg vælge?