Sådan holder du dig varm og stilfuld som nybagt mor

De kolde vintermåneder er atter over os, hvilket betyder, at man skal til at hente sin gamle vinterjakke frem fra klædeskabet. Den danske vinter kan som meget bekendt let gå hen og blive en utrolig kold affære, og det handler derfor om at kunne holde sig varm. En varm og praktisk jakke, der samtidig er stilfuld, er dog ikke altid så nem at finde. Derfor bruger mange kvinder hver eneste vinter lang tid på at finde den helt perfekte kombination. Heldigvis har vi fundet svaret for dig, så du ikke længere behøver at lede. Læs med her i artiklen, hvor du kan få meget mere at vide om, hvordan du som nybagt mor på barsel holder dig varm og stilfuld hele vinteren igennem. 

Kom udenfor i løbet af barslen

Som nybagte mødre oplever mange kvinder, at de pludselig får rigtig meget tid til at være udenfor. Det lille, nyfødte barn skal sove flere gange om dagen, og her er det helt ideelt, at man ligger barnet i barnevognen, og så går en tur udenfor. På den måde kan barnet nemlig nemmere falde i søvn grundet vognens vuggende rytmer, og du får en god mulighed for at komme ud og få noget frisk luft. Men når det er vinter, og det er koldt og blæsende, kan det være utroligt svært at få sig taget sammen til at komme ud. Det er dog vigtigt, da man bliver glad af at tilbringe tid udenfor. Det handler derfor om at investere i en praktisk og varm vinterjakke, som samtidig er moderigtig og passer til sæsonens nyeste modetrends, så du simpelthen ikke kan vente med at komme ud med dit barn. Danefæs vinterjakker er stilfulde, varme vinterjakker til damer, som med garanti vil give dig lyst til at komme udenfor i vintermånederne.

En varm og moderigtig vinterjakke er et must for alle

En varm vinterjakke er et must for alle kvinder, og så gør det bestemt ikke noget, hvis den samtidig er moderigtig og stilfuld at se på. De kolde vintermåneder er for mange kvinder lig med praktisk overtøj, som er alt for stort og derfor har en dårlig pasform, hvorfor det bestemt ikke er flatterende at se på. Men faktisk er det muligt at finde stilfuldt overtøj, som både er praktisk og varmt, og som nybagt mor har man bestemt gjort sig fortjent til dette. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at meget af barslen foregår indendørs, og det samme gør de mange mødregruppe-sessioner. Det er derfor vigtigt, at man også sørger for at tilbringe masser af tid udenfor, da man bliver glad af det, ligesom det er en god måde at komme stille og roligt i form på igen efter fødslen. Danefæs vinterjakker er varme frakker med fine farver og mønstre, der lyser op på selv de kedeligste vinterdage. Man kan derfor ikke undgå at komme i godt humør, når man ifører sig sådanne varme vinterjakke til damer.

Lys op på de grå vinterdage med en flot vinterjakke

Når man er på barsel, tilbringer man altså meget tid indenfor, og man tilbringer desuden meget tid alene med barnet, hvilket mange godt kan blive rimeligt skøre i hovedet af. Det er netop derfor, man anbefaler alle mødre at investere i både barnevogn og klapvogn, så man har mulighed for at komme ud og se verden og andre mennesker. Det er som sagt en god måde at få motion på, og derudover gør frisk luft bare altid godt. En god og lang gåtur kræver dog det rette tøj, så du kan føle dig tilpas og varm såvel som se moderigtig og stilfuld ud. Der går som sagt mange timer med at være alene indenfor som nybagt mor, hvorfor man sjældent orker at tage makeup eller fint tøj på. Gør derfor i stedet noget særligt ud af dig selv, når du iklæder dig din nye og fine Danefæ-vinterjakke i flotte farver og mønstre, der med garanti vil få dig til at føle dig som en million. Jakken er nemlig både varm, praktisk og stilfuld, så du kan lyse op på selv de mest grå og kedelige vinterdage i januar. Vælg imellem en lang række farver og find lige netop den varme vinterjakke til damer fra Danefæ, som du bedst synes om.

Give a Reply