Reducer stress med de nye sjove popit covers

Følger du lidt med i de nye og sjove nyheder, har du sikkert hørt om de nye popit covers. Popit generelt har for mange været en stor hjælp, da det kan være med til at reducere din stress. Selvom det er et simpelt slags lege- eller fidgetlegetøj, som man nok kalder det i dag, kan det altså alligevel være en hjælp. Nu kan man også få det på ens mobilcover, så du altid har det med dig.

Popit covers kan hjælpe dig

Popit covers, hvis du ikke allerede helt har styr på, hvad det er, er et cover med det her popit på bagsiden. Popit er gummiagtigt, med halvkugler du kan poppe ind og ud. Lidt ligesom bobleplast, men uendeligt.

Rigtig mange både børn og voksne er blevet vilde med popit og synes at det hjælper, hvis man er lidt stresset. Nu kan man så bare få et cover med det her popit på, så du altid har den med dig. Stress covers på den her måde, kan være en stor hjælp, hvis du lige får en bølge af stress over dig, flere gange på en dag. Så kan stresscoveret få dig til at falde ned og tænke på noget andet.

Stress popit covers er for alle

Selvom de her covers oprindeligt blev populært gennem TikTok, en app primært til børn og unge, er popit covers faktisk til alle og enhver, der kan have brug for det. Fidgetlegetøj blev populært for et par år siden, og dette er blot endnu et.

Hvis man er vild med at poppe bobleplast, vil man klart også synes at popit er sjovt og afslappende. Men ellers er det faktisk noget, de fleste godt ville kunne lide at sidde og lege lidt med. Så hvis du barn har svært ved at sidde stille, har det svært i skolen eller er overvældet og måske stresset, kan et popit cover virkelig hjælpe. Samtidigt kan det måske også hjælpe en ung teenager eller en ung voksen, som bare nogle gange har brug for noget, der hurtigt kan få en til at slappe af. Det kan popit coveret.

Kommentarer lukket til Reducer stress med de nye sjove popit covers