Få tips til indretning af børneværelset – læs med her

Boernevaerelset

Når det kommer til indretning af børneværelset, er det naturligvis vigtigt, at man sørger for at tænke praktisk og funktionelt, men det skal samtidig gøres på en stilet og hyggelig måde, så dit barn vil elske at opholde sig her i flere timer ad gangen. Der er i løbet af de seneste par år sket en helt masse inden for interiørbranchen, når det kommer til børneværelset, og det er således muligt at finde masser af inspiration. Trænger du til gode tips til indretning af børneværelset, er du kommet til det helt rette sted. Her i artiklen vil du nemlig blive præsenteret for forskellige tips til, hvordan du kan indrette dit barns værelse på en smart, praktisk og flot måde, uden at det nødvendigvis behøver at koste dig en formue.

Indram dit barns tegninger og malerier

Ønsker du at få gjort noget ved de hvide og kedelige vægge i rummet samt få sat et personligt præg på værelset, kan du vælge at skabe en hel billedvæg med kunst, som dit barn helt selv har lavet i børnehaven, i skolen eller i fritidsordningen. På den måde gør du rummet meget mere personligt, farverigt og sjovt, og dit barn vil med garanti elske, at der hænger billeder på væggen af malerier og tegninger, som han eller hun selv har lavet. Her kan man eksempelvis vælge at investere i nogle fine rammer, så værkerne kommer til at fremstå ekstra flotte. Det gør desuden ingenting, at der ikke er nogen åbenlys sammenhæng i billederne eller i opsætningen, da et rodet udtryk er meget moderne netop nu, og det passer desuden ganske fint til et børneværelse.

Husk masser af opbevaringspladser og lamper

Et andet rigtig godt tip, når det kommer til indretning af børneværelset, er, at der skal være masser af opbevaringsplads. Børn har som meget bekendt utroligt meget legetøj, og det er derfor vigtigt, at man søger for at tænke på opbevaringsplads, når man skal indrette et børneværelse. Her kan man evt. vælge at investere i en seng, der har indbygget opbevaringsplads med både hylder og skuffer, så dit barn vil kunne øve sig at lægge alle sine tegninger, bøger og legesager væk, når han eller hun eksempelvis får besøg af legekammerater. Det kan også være, at du hellere vil investere i nogle fine hylder, som du kan hænge op på væggen, så du kan have dit barns yndlingsbøger til at stå fremme og pynte.

Det er desuden vigtigt, at du sørger for at investere i nogle finer lamper til børneværelset, så rummet bliver godt oplyst og dermed indbyder dit barn til at lege – også selvom det bliver mørkt udenfor. Der findes netop nu en helt masse fine og finurlige lamper på markedet, som vil passe perfekt ind til et børneværelse. Du kan eksempelvis vælge en lampe i en sjov facon, såsom en ballon-lampe eller en lampe formet som en hund. Det er med garanti noget, dit barn vil kunne lide.

Skab en arbejdsplads til dit barn 

Når man har små børn, er det desuden vigtigt, at du sørger for at tænke på, at der skal være masser af siddepladser i børneværelset, så dit barn kan sidde og fordybe sig og være kreativ, og det er i dag muligt at finde et stort udvalg af fine børnestole i flotte farver. Det er i forbindelse med dette naturligvis også vigtigt at investere i små borde eller skriveborde, så han eller hun har et sted til alle sine tuscher, farveblyanter, mapper og papirer.

Det er generelt utroligt vigtigt, at et børneværelse er et sted, der indbyder til kreativitet og leg med mange forskellige farver og mønstre, og det kan du eksempelvis gøre ved at investere i flotte vægdekorationer såsom wall stickers. Bryd med den kedelige, bare og hvide væg i rummet og slip fantasien løs med en vægdekoration i flotte farver og illustrationer, så du kan få skabt et inspirerende rum for dit barn fyldt med glæde, underholdning og sjov. På Nicewall.dk finder du et spændende og bredt udvalg af vægdekorationer til børneværelset, så du med garanti vil kunne finde lige akkurat den wall sticker, som du er på udkig efter. Her finder du desuden wall stickers til både piger og drenge.

Give a Reply