Disse ting skal du eje som nybagt forælder

Pregnant woman

Venter du en lille sød dreng eller pige, men synes du, at din liste over ting til den lille ny virker uoverskuelig og lang? Mange forældre kommer på alt for mange sager, som de eller barnet ikke har behov for i starten eller måske slet ikke har behov for overhovedet. Dog er der en række af ting, som du vil værdsætte at have stående parat, når dig og din partner kommer hjem med jeres søde barn. Læs med herunder og få et overblik over de ting, som dig, din partner og dit nyfødte barn har behov for.

Det nødvendige tøj

Det er svært at vide, hvor stort dit barn er ved fødslen, så når du skal på udkig efter tøj, kan du sagtens købe lidt forskellige størrelser, så dit barn med sikkerhed har noget, han/hun kan passe fra starten af. Køb 4-5 bodystockings, et par natdragter, 5-6 sparkedragter, et par langærmede bluser og bløde bukser samt nogle bløde strømper. Udover denne samling af tøj får du med garanti diverse slags lækkert tøj i barselsgave, så du med sikkerhed har en lang række søde outfits til den lille ny.

Angående transporten

Måske har du allerede en bestemt barnevogn på ønskelisten, eller også har du ingen anelse om, hvilken der vil være bedst. Sørg for at købe en barnevogn i en rigtig god kvalitet, så dit barn kan nyde sin søvn, og så du kan nyde at gå rundt med vognen. Invester desuden i en god lift, der passer til barnevognen eller en fin voksipose, hvis barnet ankommer ved vintertid. En god og stor pusletaske med en praktisk opdeling er desuden nødvendigt at få fat på, så du har plads til bleer, ekstra tøj og sutter, når I vil vise barnet frem andre steder end derhjemme. Et sidste råd vedrørende transporten er at købe en god autostol. Find en behagelig model, samt en der kan drejes hen mod bildøren, så I slipper for ondt i ryggen.

Udstyr til hjemmet

Når dit barn skal sove udenfor eller oppe på første sal, så du vil have svært ved at høre hans/hendes lyde og gråd, er det nødvendigt med en god babyalarm. Overvej desuden, hvor lang rækkevidde du skal bruge, idet dette er afgørende for prisen. Når du skal sidde og amme diverse steder er det desuden lækkert at have en ammepude ved hånden for at aflaste arme og nakke. Armene skal nok blive trænet af de mange løft, så denne pude er god at skrive på listen. En anden ting, som kan aflaste dine arme, er en bæresele eller slynge. Denne vil give dig frie arme og bevægelighed til at gøre ting og sager derhjemme. Samtidig vil bæreselen eller slyngen give dit barn en tæt kropskontakt, som er et stort behov for dit lille spædbarn. Alt det praktiske til badeværelsesrutinen såsom en behagelig puslepude, et babybadekar og engangsbleer skal ligeledes stå på listen over udstyr, der skal stå klar, når jeres lille ny ankommer i hjemmets trygge rammer.

Give a Reply