De bedste gaver til det kommende forældrepar

Er du på udkig efter en virkelig god barselsgave? Du kan selvfølgelig starte med at spørge forældrene, om de har nogle specifikke ønsker, men ofte vil de have deres tanker helt andre steder, og der vil de nedenstående 5 gaveidéer gøre det nemt for dig at finde den perfekte gave til de nybagte forældre.

Huslig hjælp betyder mere, end du tror

Som nybagte forældre skal man lige vænne sig til sin nye rolle, og hvad det indebærer, og man vil som regel gerne bruge al sin tid med den fantastiske skabning, der er kommet til verden. Hvis du gerne vil give en personlig gave, som virkelig batter, så kan du fylde de nybagte forældres køleskab op med mad. Dette vil være en stor hjælp i den kommende tid, hvor al fokus er på baby og bleer. Du kan også fylde fryseren op med bagværk, som de nybagte forældre kan servere til dem, som kommer og besøger dem og den lille ny. Som gæst kan du også selv medbringe kagen til kaffen, når du kommer på besøg, så forældrene slipper for at tænke på det.

Sødt tøj til den lille ny

Vil du gå den mere klassiske vej, kan du købe noget fint tøj til den nyfødte. De små vokser utrolig meget den første tid, og derfor kan man næsten ikke få for meget tøj til dem, fordi det bliver udskiftet så ofte. Du kan eksempelvis købe en lækker bodystocking eller en fin trøje til den lille ny, og det er nemt for dig at finde noget, i lige nøjagtig den prisklasse du ønsker.

En kurv til store og små fornøjelser

Et andet godt alternativ til en barselsgave, hvor du virkelig kan være kreativ og personlig, er at lave en gavekurv til både forældrene og til den lille baby. Du kan vælge at lave to forskellige kurve, en med babyting i, for eksempel salve, babyolie, cremer og andet lækkert, og en til forældrene med voksenting i, såsom vin og chokolade. Med denne gode gaveidé har du mulighed for både at glæde forældrene og den lille ny, samtidig med at du helt selv kan vælge, hvad kurvenes indhold skal være og derved sætte et personligt præg på dem.

En sikker vinder

Hvis du vil give en sød lille gave, som helt sikkert vil falde i god jord, så kan du købe en bamse eller et andet tøjdyr til den lille ny. Du skal selvfølgelig sørge for, at tøjdyret er ekstrablødt, så den lille baby kan putte sig helt ind til det.

En anderledes gave som kan bruges i mange år

Ønsker du at give babyen en gave, som måske ikke kan udnyttes helt endnu, men som barnet kan få stor glæde af i løbet af sin opvækst, så skal du købe en tangle. En tangle er en slags kæde, som består af 18 led i forskellige farver, som kan skilles ad og samles igen, så man kan lave sin egen unikke udgave. Tangles hjælper børn og voksne til at styrke deres koncentrationsevne og rastløshed, idet de har mulighed for at sidde med kæden i hænderne og derved fokusere på denne. Synes du, dette lyder interessant, så tjek det spændende legetøj ud fra Tangles.

Give a Reply