5 ting, du skal have med, når du er i byen med baby

Det er ikke lige til at skulle i byen med sit barn. Det er nemlig ikke bare at gribe pungen og så afsted. I stedet er der et hav af ting, der skal pakkes. Men hvilke ting er det, at der skal pakkes? Vi giver dig her fem ting, som du skal sørge for at huske.

Slynge, vikle eller bæresele

Det er hårdt at bære rundt på en baby hele tiden, og derfor er det en god ide at tage din bæreløsning med – hvis du ikke allerede har en, bør du investere i en. Denne sørger nemlig for, at du har frie hænder, og du ender ikke med at få ondt i ryggen i løbet af dagen.

Hvis du ikke allerede har en bæreløsning, kan du vælge at købe sådan noget som en slynge, vikle eller bæresele. Hvis du synes, at en slynge og vikle er for besværlig, men du kan godt lide ideen med stoffet, bør du prøve en Vikle Tai. Denne er praktisk talt en kombination af alle tre bæreløsninger, da den er nem at tage på, ligesom en bæresele, men den er lavet i stof, ligesom en almindelig vikle og slynge.

Bleer

Bleer er en af de ting, som ville være en katastrofe at komme til at mangle. Derfor er det vigtigt, at du får pakket sådan en håndfuld ned i tasken. Det ville være utrolig ærgerligt, hvis du kom af sted uden, eftersom det ikke er en særlig god oplevelse at stå i en større forsamling med en lugtende baby.

Babyalarm

Hvis du er i byen med din baby i længere tid, vil der blive brug for, at dit barn kan tage en lur. Derfor er det vigtigt, at du husker at tage babyalarmen med. På den måde kan du høre, hvis dit barn skulle vågne eller blive ked af det under sin lur. Når du har babyalarmen med, skal du heller ikke rende frem og tilbage for at tjekke til dit barn, og du kan derfor være til stede i selskabet.

Mad

Du kan ikke være sikker på, at dem I skal besøge eller det sted, hvor I skal hen, har adgang til mad til dit barn. Derfor er det en rigtig god ide at have lidt mad med i tasken, hvis dit barn skulle blive sulten, og der ikke er mad til ham eller hende, der hvor I er. Du behøver ikke at pakke den helt store madpakke, hvis I ikke skal være i byen særlig længe, men hellere pakke lidt for meget end for lidt. Det gælder om at være på den sikre side, da det ikke er sjovt at stå med en sulten baby.

Pusletaske

Sidst, men ikke mindst skal du selvfølgelig huske pusletasken. Det er nemlig i denne, at du skal opbevare alle de ovenstående ting. En pusletaske er en nem måde at have alle dine ting til dit barn samlet et sted. De fås i mange forskellige størrelser og modeller, og du kan derfor finde en, der passer lige til den mængde ting, som du skal have med dig.

Give a Reply